Ponykampen

Van 9.00 tot 17.00 uur bieden wij de ruiters een afwisselend programma aan paard-gerelateerde activiteiten.  Op ieders eigen niveau worden er lessen aangeboden, van absolute beginners tot gevorderden.

Iedereen helpt mee de paarden voederen en verzorgen in de ruimste zin.  We leren over het paard zelf en de zaken die nodig zijn voor het paardrijden.

Ponyspelletjes, voltige,  en koetsritjes doen we ook ! 

Als klap op de vuurpijl hebben we de laatste dag van het ponykamp om 16.00 uur : onze grote show, waar alle fans mogen komen naar kijken ! 

Leeftijd van de ruiters : vanaf 6 jaar kan men deelnemen aan de 5-daagse ponykampen. Vanaf 5 jaar aan de 2- en 3-daagse ponykampen.

Alle deelnemers moeten voldoende verzekerd zijn. Hiervoor bieden wij de VLP verzekering aan. Deze is verplicht tenzij de ouders uitdrukkelijk verklaren dat zij zelf in het gezin een verzekering hebben met dezelfde dekkingen en de VLP verzekering niet wensen te nemen.

Hoe gaat u te werk ?
Stuur ons een mail met het gewenste ponykamp, de naam, het adres, de leeftijd en rij-ervaring van de deelnemer. Graag ook een gsm nummer waarop we u kunnen contacteren.
U krijgt antwoord of er nog plaats is in het gekozen ponykamp. Daarna voert u de betaling uit.

GESCHENK IDEE :   Waardebon voor lessen of een ponykamp !

Bij Horcon, Puursesteenweg 375, Bornem  te bekomen.